01

Qala Sri’aman ja Ylösnousseiden Mestarien yhdessä laatima ohjelma sisältää meditaatioita, paljon uutta tietoa sekä sydänkeskusta syvältä avaavia ja parantavia värähtelyjä.

Kultaisen Graalin järjestön päämääränä on auttaa Maan Henkeä, Maailman Äitiä, Kristusta ja Melchizedekin järjestöä ihmiskunnan, ja muiden Maan luomakuntien sisäisen elämän vahvistamisessa. Järjestö on yksi planetaarisen hengen sisäisen elämän virtauksista, joka tulee antamaan ihmiskunnalle uuden syntymän, yhdistämään hengen ja aineen, ja elävöittämään planeetan asukkaat. Kultaisen Graalin järjestö työskentelee Maan Kultaisesta Graalista säteilevässä virtauksessa, ja on yksi monista edelläkävijöistä tuomassa rakkauden periaatteisiin perustuvaa uutta tasapainoa Maan päälle.

Kultainen Akatemia on kansainvälinen uuden ajan esoteerinen koulu, joka opettaa syvällistä esoteerista viisautta käytännönläheisesti perustuen sekä muinaiseen viisauteen että uusiin universaaleihin maailmanimpulsseihin sekä terveeseen ja tasapainoiseen henkisyyteen.

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.