Liittyminen Kultaisen Graalin Järjestön jäseneksi

Kansainväliseen Kultaisen Graalin Järjestöön voi liittyä jokainen, joka tuntee omakseen järjestön tavoitteet, ihanteet ja toimintatavan, ja joka tuntee sisäisen kutsun palvella Maata ja ihmiskuntaa liittymällä Kultaisen Graalin elävän rakkauden virtaukseen.

Kultaisen Graalin Järjestön jäsenet muodostavat elävän sisar-veljesjärjestön, joka toimii yhteistyössä keskenään, sekä sisäisten valomaailmojen, Maan ja Kristuksen sydämestä virtaavan elämän, rakkauden ja pyhän valon voiman kanssa.

Järjestön toiminnassa on mahdollisimman vähän ulkoista ohjausta, jotta jäsenet voisivat toimia  suoraan Kultaisen Graalin virtauksen inspiroimana ja stimuloimana. Järjestöllä ei ole maallista johtajaa, vaan jokainen tekee suoraan Jumalan kanssa henkilökohtaisen lupauksen ja suunnitelman, ja etenee yksilöllisesti jumalallisessa ohjauksessa. Ulkoisesti järjestön jäsenet tai sihteeristö eivät ole tietoisia toistensa sitoutumisen asteesta, eikä esimerkiksi etenemisestä asteelta seuraavalle ole velvotteita, koska jokaisen polku on yksilöllinen.

Kultainen Piiri (The Golden Circle) on yhteisö, joka järjestää esoteerista koulutusta Tanskassa, ja toimii Mysteerikoulun organisoijana, sekä Kultaisen Graalin Järjestön toimistopaikkana. 

Voit liittyä Kultaisen Graalin Järjestöön käyttämällä liittymislomaketta. Jos vastaat ”kyllä” siinä esitettyihin kysymyksiin, voit lähettää lomakkeen  Tarja Salomaalle tai ottaa yhteyttä suoraan Tanskaan theorderofthegoldengrail(at)gmail.com.
Ennen lomakkeen lähettämistä tutustu järjestön aamumeditaatioon.

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.