Kultainen Graali

Kultaisen Graalin järjestön päämääränä on auttaa Maan Henkeä, Maailman Äitiä, Kristusta ja Melchizedekin järjestöä ihmiskunnan, ja muiden Maan luomakuntien sisäisen elämän vahvistamisessa. Järjestö on yksi planetaarisen hengen sisäisen elämän virtauksista, joka tulee antamaan ihmiskunnalle uuden syntymän, yhdistämään hengen ja aineen, ja elävöittämään planeetan asukkaat. Kultaisen Graalin järjestö työskentelee Maan Kultaisesta Graalista säteilevässä virtauksessa, ja on yksi monista edelläkävijöistä tuomassa rakkauden periaatteisiin perustuvaa uutta tasapainoa Maan päälle.

Kultainen Graali on osa Jumalallista sydänkeskusta. Se on yhteydessä Maahan ja tätä kautta osallisena Maan Graaliin, joka sisältää elämän syvimmän perusolemuksen. Maan Graali sisältää Maaplaneetta-olennon elämän ja uhritulen, joka ravitsee ja vahvistaa kaikkien Maan olentojen elävää liekkiä. Kultaisen Graalin energia on lähes identtinen Maan sydämen Aurinko-Kristusenergian kanssa, ja se on osa kaikkiin Maan luomakuntiin virtaavaa Pyhän Elämän virtausta.

Kultainen Graali on Jumalallisen elävöittävän rakkauden polttopiste, auringonkaltainen sydänchakra Maan keskipisteessä, sekä kaikissa muissa Jumalallisen elävän rakkauden keskuksissa. Sen voi kokea osana rakkaudellisen elämän universaalia planeettojenvälistä verkostoa.

Kultainen Graali on kaikkialla, missä sisäinen elämä muuntuu rakkauden virtaukseksi. Ihmiset, ja myös Kultaisen Graalin järjestön jäsenet, jotka ovat osa tätä virtausta, ovat myös osana Kultaista Graalia. He ovat sisimmillä tasoillaan liittyneinä virtaukseen, josta saavat apua eläviksi graaleiksi muuntumiseensa.

Sisäisillä tasoilla Kultaisen Graalin järjestö on Maa-planeetan Kultaisesta Graalista vuolaana virtaava elämän, rakkauden ja pyhän valon voima. Ulkoisella tasolla Kultaisen Graalin järjestö on sisar-veljeskunta, jossa ihmiset jakavat yhteisen tehtävän ja vision, auttaen ja tukien toisiaan saavuttamaan järjestön tavoitteet yksilöllisessä elämässään parhaan kykynsä mukaan, Maan ja ihmiskunnan hyväksi.

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.