Palvelukseen virittäytyminen

Palvelukseen voi osallistua jokainen, joka haluaa auttaa Maata ja ihmiskuntaa. Muuta erityistä perusedellytystä ei ole. On kuitenkin hyvä tietää palveluksesta jotain etukäteen. Tässä keskeiset perustiedot, että voit liittyä mukaan rauhallisin mielin, koko sydämestäsi ja sielustasi meditoimaan.

Maaplaneettamme on keskellä suurta muutosprosessia. Maa on siirtymässä kohti korkeampaa tietoisuutta ja ihmiskunta on kollektiivisesti vähitellen heräämässä tiedostamaan oman jumalallisen alkuperänsä. Me pyrimme vastaamaan tähän ihmiskunnan haasteeseen siten, että tuemme meditaation avulla ihmisten kaipuuta tuntea sydämessään pyyteetöntä jumalallista rakkautta.

Palveluksemme sisältää musiikkia, rukouksia ja hiljaista meditaatiota. Palvelus on sydänten yhteistyötä ihmiskunnan, enkelikunnan ja ylösnousseiden mestarien kanssa. Osallistujista muodostuu sisäinen sydänten silta, joka yhdistääihmiskunnan ja hengen valtakunnan. Ryhmän harmoninen sydänkeskus toimii universaalin Valon ja Rakkauden erilaisten värähtelyjen vastaanottimena, välittäjänä ja vahvistajana. Näin ryhmänä voimistamme pyhien värähtelyjen läsnäoloa planetaarisessa sydänten verkostossa ja kaikkialla Maan aurassa.

Palveluksen ohjaaja tukee ja ohjaa ryhmän virittäytymistä, sisäistä harmonisoitumista ja meditaatiota. Kaikki osanottajat toimivat kanavina omien edellytystensä mukaisesti. Kun annat itsellesi luvan avautua jumaluudellesi, toimit automaattisesti kanavana, sillä sisin olemuksesi on täydellinen. Sitä mukaan kun sydämesi avautuu ja persoonallisuutesi puhdistuu, alat myös tuntea värähtelyjä persoonallisuuden tasolla.

Tiedosta palveluksessa tehtävän työn merkitys. Olet osaltasi auttamassa, että kaikkien elämästä tulisi helpompaa. Säilytä tämä tietoisuus koko palveluksen ajan. Juuri ihmisten epäitsekäs halu tehdä hyvää sekä sammumaton toivo ja horjumaton usko hyvyyden, oikeudenmukaisuuden ja rakkauden voittoon, saa aikaan välittämiemme värähtelyjen ilmenemisen aikanaan myös fyysisessä maailmassa. Me olemme mukana tuomassa taivasta Maan päälle!

Palveluskestää yleensä noin tunnin. Sen jälkeen voit halutessasi jäädä keskustelemaan ja jakamaan palveluksen herättämiä kokemuksia ja ajatuksia. Palvelukseen osallistuminen on vapaaehtoista. Tilavuokran kattamiseksi toivomme vapaaehtoista viiden euron lahjoitusta.
 
 
Yhteistyö palvelusten aikana

Voidaksesi osallistua palveluksiin parhaalla mahdollisella tavalla, on hyvä muistaa seuraavia palvelukseen osallistujan perusohjeita.

1. Unohda arkiset huolesi ja murheesi palveluksen ajaksi
Opettele toimimaan mahdollisimman persoonattomasti.
Tuo mukanasi kaikki se, mikä on hyvää.

2. Rentoudu
Anna fyysisen kehosi rentoutua, mutta pidä samalla mielesi valppaana ja keskittyneenä.

3. Keskity palvelemaan
Palvelus on henkistä sydänten yhteistyötä. On tärkeä tulla palvelukseen levänneenä, ettei sen aikana ole nukahtamisen vaaraa.

4. Rukoile ja virittäydy
Sano palvelukseen tullessasi lyhyt hiljainen rukous. Pyydä saada toimia jumalallisten värähtelyjen välittäjänä. Pyydä avuksesi sitä Mestaria tai Valo-olentoa, jonka tunnet itsellesi läheisimmäksi. Pyydä, että Hän auttaisi sinua palvelemaan ”kasvottomasti” ja ”persoonattomasti” ja virittäytyneenä niin, että palveluksen jumalallinen tarkoitus toteutuu.

5. Hengitä kunnolla
Hengitä sisään ja ulos luonnollisesti, omaan tahtiisi. Huomaa, kuinka hengitykseen keskittyminen auttaa sinua olemaan läsnä tässä ja nyt, jolloin kehosi rentoutuu, tunteesi tyyntyvät ja mielesi rauhoittuu. Muista, että olet tullut palvelukseen, jotta valon ja rakkauden värähtelyt välittyisivät kauttamme ihmiskuntaan ja kaikkeen elämään maan päällä.

6. Ole avoin ja valpas
Vie tietoisuutesi sydänkeskukseen ja keskity olemaan sydän avoinna ja mieli valppaana. Näin valon informaatio ja sydämen värähtely välittyvät kauttasi.

7. Pidä ajatuksesi ja tunteesi myönteisinä
Tee sisäisestä itsestäsi mahdollisimman kaunis palveluksen värähtelyjen välittäjä. Luota kauttasi säteilevään valoon, voimaan ja rakkauteen.

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.