Kultaisen Graalin Järjestö

Kultaisen Graalin Järjestön alku

Inspiraation Kultaisen Graalin järjestön perustamiseen sain vieraillessamme Portiuncolassa, Italiassa 23. syyskuuta 2001. Täällä sijaitsee yksi Pyhän Fransiskus Assisilaisen lempipaikoista, suuri Neitsyt Marialle pyhitetty kirkko (Basilica di Santa Maria degli Angeli).

Ensimmäisessä meditaatiossani kirkossa vastaanotin sanat ”Kultaisen Graalin järjestö” (The Order of the Golden Grail), sekä lisäksi kauniita lauseita omistautumista Maan elävälle Hengelle, Jumalan rakkaudelle, Pyhälle valolle sekä elävän Kultaisen Graalin virtaukselle. Olin hämmästynyt vastaanottamastani viestistä, mutta halusin ymmärtää sitä syvällisemmin.

Muutamaa tuntia myöhemmin sain selville, että Yvonne Wassini, selvänäkijä ja vaimoni, oli saman meditaation aikana kirjoittanut ylös viestin Fransiskukselta, jossa sanottiin: ” Te tulette luomaan uuden Pyhän Graalin palvelijoiden sisar-veljeskunnan. Tällä kertaa sen ei tarvitse olla salainen järjestö, vaan se voi kasvaa täydessä päivänvalossa ja saada kaiken valon ja ravinnon auringolta. Tämän kuultuani avauduin täysin inspiraatiolle, ajatuksille ja ihanteille sisar-veljeskuntaa koskien. Ymmärsin, että vaikka tietty osa järjestön toiminnasta tulisi olemaan näkyvästi järjestettyä, mahdollisimman suuren osan tulisi olla Jumalan ja yksilön välistä, jotta kukaan ei päättäisi asioista jäsenten puolesta.

Ymmärsin, että syvemmällä tasolla järjestöä voisi nimittää ”Elävän Graalin järjestöksi”, koska se korostaa elävöittämistä, uutta elämää ja elävää Henkeä.

Syvennyttyämme muutaman päivän ajan innoissamme visioihin ja ideoihin, huomasimme, että järjestön takana on eräänlainen neuvosto, joka muodostuu mm. Pyhästä Fransiskuksesta, Mestari Kuthumista, Lady Nadasta, ja Maailman Äidistä. Huomasimme myös, että aloitteen järjestön syntymisestä on tehnyt Mestari Kuthumi, uuden maailmanimpulssin ja uuden maailmanuskonnon pääorganisaattori.

Asger Lorentsen, Syyskuu 2001

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.