Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pyhän Elämän Valotyöretriitti Villa Aurorassa Mäntyharjulla 16-18.10.2020

16.10.2020 - 18.10.2020

Kultainen Äiti ja Aurinko-Maa ry järjestivät yhteistyössä Pyhän Elämän Valotyöretriitin Villa Aurorassa  Mäntyharjulla 16-18.10.2020.

Valotyöretriitin keskeisenä tarkoituksena oli kutsua yhteen joukko innostuneita ja jopa tietämättään valovoimaisia sieluja, jotka ovat valmiita liittymään meditatiiviseen valotyöhön osana kasvavaa maailmanpalvelijoiden ryhmää. Retriitti auttaa osallistujia astumaan omaan sisäiseen voimaansa, toisin sanoen tiedostamaan entistä syvemmin oman sieluntehtävänsä, tiedostamaan sisäiset lahjansa,  akamaan kokemuksiaan ja näkemyksiään meditaation ja keskustelun muodossa, sekä osallistumaan ryhmätyöhön yhdessä oppimisen, ohjatun opetuksen ja keskinäisen jakamisen vuoropuheluna. Tutustuminen Aurinko-Maan julkaisemiin Asger Lorentsenin kirjoihin ja  sallistuminen zoomilla Tarjan ohjaamiin Kultainen Äiti meditaatioihin voivat osaltaan valmistaa retriittiin, mutta eivät ole edellytys osallistumiselle.

Valotyöretriitti on avoin kaikille, jotka sydämessään kuulevat sisäisen kutsun ja tahtovat omalla vilpittömällä valotyöllään tukea Maata ja kaikkea sen elämää planeettamme nykyisessä ja hyvin haastavassa kehitysvaiheessa, kun koko ihmiskunnalla on ensi kertaa mahdollisuus kollektiivisesti siirtyä sydäntietoisuuteen.

Valotyöretriitin ohjaajana toimii Tarja Salomaa. Lue lisää!

Retriitti alkaa perjantaina 16.10. päivällisellä klo 17:30 ja päättyy lounaaseen sunnuntaina 18.10. puolilta päivin.

Valotyöretriitti pidetään energialtaan ihanassa, hyvien ulkoilumaastojen ympäröimässä Villa Aurorassa   (villa-aurora.fi)  Mäntyharjulla, jonne pääsee näppärästi esim. junalla.    Varaa mieleisesi huone suoraan Villa Aurorasta.  Varatessasi sinulla on mahdollisuus kertoa mahdolliset ruoka-aine allergiat tai muut majoittumiseen liittyvät toiveesi.  Täysihoitopaketin hinta koko retriitin ajalta on kahden hengen huoneessa 160€/hlö ja yhden hengen huoneessa 180€/hlö ja se maksetaan suoraan Villa Auroraan. Täysihoitopakettiin sisältyy huonemaksun lisäksi aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi/tee ja päivällinen. Ruoka tulee olemaan kasvispainotteista.  Kurssisalissa on lisäksi käytössä kahvin- ja teenkeitin.  Lauantaina on mahdollisuus saunoa.

Valotyöretriitin opetusten hinta koko viikonlopulta on 120€.  Aurinko-Maa ry:n jäsenille, eläkeläisille, työttömille, opiskelijoille tai muutoin tiukalla budjetilla toimiville ja yli 300 kilometrin päästä  Mäntyharjulle tuleville hinta on kuitenkin vain 100€.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt yhdistyksen postilaatikkoon aurinkomaary@gmail.com.   Ilmoittautuessa voit mieluusti maksaa koko opetusmaksun tai voit jakaa maksun kahteen tai kolmeen osaan. Koko maksu tulee kuitenkin olla maksettuna lokakuun alkupäivinä. Kirjoita maksun viestikenttään sana ’Valotyöretriitti’.

Maksu maksetaan yhdistyksen Nordeassa olevalle tilille  ’FI49 1146 3001 0898 01’.

Sinä ja ystäväsi olette kaikki lämpimästi tervetulleita Valotyöretriittiin!

 

Tiedot

Alkaa:
16.10.2020
Loppuu:
18.10.2020
Tapahtumaluokat:
,

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.