Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

VALOTYÖMATKA EGYPTIIN 14.-23.11.2019

marraskuu 14 - marraskuu 23

Aurinko-Maa ry järjestää valotyömatkan Egyptiin 14.-23.11.2019

Matka alkaa Kairosta, jossa yövymme yhden yön ja jossa vierailemme Gizan pyramidialueella ja käymme sisällä yhdessä pyramidissa. Lennämme Luxoriin, jossa seuraavien kolmen päivän aikana vierailemme Kuninkaiden laaksossa ja Luxorin, Karnakin ja Hatšepsutin temppeleissä.

Matkustamme bussilla Esnaan ja vierailemme Esnan temppelissä. Esnassa nousemme dahabia-purjelaivaan, jolla seilaamme pitkin Niiliä ja poikkeamme rantaan seuraaville temppeli vierailuille: Edfu, KomOmbo ja Gebel-Silsila. Rantauduttuamme Aswaniin vierailemme saarella sijaitsevassa Isis-temppelissä jaAswanista matkamme jatkuu viimeiseksi päiväksi takaisin Luxoriin.

Dahabia-purjelaiva tulee henkilökuntineen olemaan kokonaisuudessaan vain meidän ryhmäämme varten. Dahabioissa on matkustajien käytössä kaksi kantta. Alakannella ovat pienehköt, ikkunalliset kahden hengen hytit. Ruokailut ovat yläkannella, jossa on tilaa myös seurustella, viettää aikaa ja seurata Niilin rantojen elämää. Tai ihailla iltaisin Egyptin yllä tuikkivaa tähtitaivasta. Dahabialla voimme meditoida, keskustella temppelivierailujen herättämistä tuntemuksista tai vaikka jakaa kokemuksiamme ja käsityksiämme henkisistä poluistamme.

Edellä olevan lisäksi on mahdollista jäädä vielä yhdeksi päiväksi, jolloin ohjelmassa ovat Abydos ja Dendera Lisätietoja saat sähköpostilla osoitteesta aurinkomaary@gmail.com.

Tiedot

Alkaa:
marraskuu 14
Loppuu:
marraskuu 23
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
http://www.aurinko-maa.fi/egyptin-matka/

Järjestäjä

Aurinko-Maa ry
Sähköposti:
aurinkomaary@gmail.com

Tapahtumapaikka

Egyptin matka

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.