Kultainen Akatemia

Aurinko-Maa ry on mukana järjestämässä ja tukemassa kansainvälisen The Golden Academyn koulutusta Suomessa. Tämä asteittain etenevä esoteerinen koulutus tukee yksilön pyrkimystä päästä yhä syvempään yhteyteen syvimmän itsensä kanssa ja suuntautua omaehtoisesti maailman palvelemiseen.

Kultainen Akatemia on kansainvälinen uuden ajan esoteerinen koulu, joka opettaa syvällistä esoteerista viisautta käytännönläheisesti perustuen sekä muinaiseen viisauteen että uusiin universaaleihin maailmanimpulsseihin sekä terveeseen ja tasapainoiseen henkisyyteen. Kultainen Akatemia toimii yhteistyössä planetaarisen rakkauden ja viisauden valtakunnan kanssa. Koulutus sisältää teorialuentoja, harjoituksia, ohjattuja meditaatioita ja keskustelua.

Kultainen Akatemia on tarkoitettu kaikille, jotka tuntevat kiinnostusta syventää henkistä tietouttaan ja avautua tietoiseksi valotyöntekijäksi. Kultainen Akatemia tarjoaa niin vahvaa esoteerista perustietoutta henkiseen polkuun tutustuville, kuin korkeatasoista koulutusta jo pitkään yhteistyötä valomaailman kanssa tehneille.

Kultaisen Akatemian tasot: Taso 1 on perustaso, jolloin opiskelija saa laajat esoteeriset perustiedot. Taso 2 on transformaatiotaso, jolloin keskitytään persoonan ja sielun yhteensulautumiseen ja siihen liittyviin prosesseihin. Tasot 3, 4 ja 5 ovat akateemista tasoa, jolloin opiskelija saa monipuolista henkistä viisautta ja oppii sen soveltamista jokapäiväisessä elämässä. Tasot 6 ja 7 ovat jumalallisen alkemian tasoja. Tällä hetkellä Suomessa on saatavilla tasot 1-2 eli kaksi ensimmäistä vuotta. Asgerin poismenon jälkeen tasojen 3-7 opetuksen tilanne ja saatavuus ovat edelleen epävarmoja ja niiden kohtalo varmistuu tulevaisuudessa.

 

Kultaisen Akatemian toiminnan aloitti Kultaisen Mysteerikoulun nimellä vuonna 2009 tanskalainen henkinen opettaja, kirjailija ja reinkarnaatioterapeutti Asger Lorentsen (1947-2012) ja The Golden Circle (suom. Kultainen piiri) yhteisö. The Golden Circle tunnetaan parhaiten rakkauden ja valon voimistamisesta maailmanlaajuisesti sekä sen monista koulutuksista, joissa korostuvat sydämen polku, sisäinen henkinen muuntuminen (transformaatio) ja maailman palveleminen. Koulutusta koordinoi Aurinko-Maa ry.

Mikäli kiinnostuit enemmän ja tunnet, että Kultainen Akatemia on sinua varten, ota yhteyttä pienryhmäohjaajiin.

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.