Tervetuloa Villa Auroraan Pyhän Elämän Valotyöretriittiin!

Valotyöretriitin keskeisenä tarkoituksena on kutsua yhteen joukko innostuneita ja jopa tietämättään valovoimaisia sieluja, jotka ovat valmiita liittymään meditatiiviseen valotyöhön osana kasvavaa maailmanpalvelijoiden ryhmää. Retriitti auttaa osallistujia astumaan omaan sisäiseen voimaansa, toisin sanoen tiedostamaan entistä syvemmin oman sieluntehtävänsä, tiedostamaan sisäiset lahjansa, jakamaan kokemuksiaan ja näkemyksiään meditaation ja keskustelun muodossa, sekä osallistumaan ryhmätyöhön yhdessä oppimisen, ohjatun opetuksen ja keskinäisen jakamisen vuoropuheluna. Tutustuminen Aurinko-Maan julkaisemiin Asger Lorentsenin kirjoihin ja osallistuminen zoomilla Tarjan ohjaamiin Kultainen Äiti meditaatioihin voivat osaltaan valmistaa retriittiin, mutta eivät ole edellytys osallistumiselle. Valotyöretriitti on avoin kaikille, jotka sydämessään kuulevat sisäisen kutsun ja tahtovat omalla vilpittömällä valotyöllään tukea Maata ja kaikkea sen elämää planeettamme nykyisessä ja hyvin haastavassa kehitysvaiheessa, kun koko ihmiskunnalla on ensi kertaa mahdollisuus kollektiivisesti siirtyä sydäntietoisuuteen.


Miksi Valotyöretriitti on ajankohtainen?

Maan ja ihmiskunnan evoluutioon vaikuttavat monet uudet kosmiset impulssit. Suuri Muutos ja siihen liittyvät valinnat ja haasteet ovat siirtyneet entistä voimakkaammin sisäisten tasojen haasteista myös fyysiselle tasolle. Valotyöretriitti vahvistaa osallistujien sisäistä identiteettiä ja sielun aktiivista tehtävää evoluution nykyvaiheessa, kun Kultainen Aikakausi on jo todellisuutta Maan sisäisillä tasoilla. Sielun tehtävä on aina toimia Ihmiskehossa ollessaan kanssaluojana. Sen tehtävänä on tukea ja edesauttaa Maan ja ihmiskunnan kehitystä, ja tämän hetken tilanteessa se tarkoittaa transformaatiota vanhasta erillisyyden ja ristiriitaisuuksien maailmasta uuteen sydänyhteyden, rauhan, keskinäisen välittämisen ja ykseyden Uudeksi Maailmaksi. Muutoksen myötä kaikki inhimillinen elämä aina dna:ta myöten tulee vähitellen muuttumaan epäpyhästä pyhäksi. Kuten kaikki aikaisemmat muutoskaudet, myös nykyinen muutos tapahtuu suurten evoluution voimien ohjaamana ja yhteistyössä niiden kanssa. Olemme koko ihmiskuntana läpikäymässä yhtä uskomattoman epätodellista muodonmuutoksen aikaa kuin perhostoukka, joka on kotelovaiheessa ennen perhoseksi muuttumista. Pyhissä kirjoituksissa kerrotaan, että Suuren Suunnitelman mukaan – tuhansien vuosien kuluessa – Maasta tulee Pyhä Planeetta. Elämme nyt tämän Suuren Muutoksen varhaisimpia vaiheita. Toisin kuin aikaisemmat evoluution suuret harppaukset, muutos tapahtuu ensi kertaa Maan historiassa tietoisessa yhteistyössä ihmiskunnan kanssa. On mmärrettävää, että näin suuri ja elämän perusarvoja kyseenalaistava muutos vaatii aikaa ja kohtaa vastustusta. On luonnollista, että jokainen ihminen herää oman vapaan tahdon ja sisäisen sielunsuunnitelmansa aikataulun mukaisesti. Valinnoillamme ja Valotyöllä on aina merkitystä, sillä niiden kautta vaikutamme muutoksen dramaattisuuteen tai luonnolliseen ja rauhalliseen siirtymään niin sisäisissä kehoissamme kuin fyysisessä maailmassa.

Parhaimmillaan Valotyöretriitti tukee luottamustamme Valon, Rakkauden ja Pyhän Elämän todellisuuteen ja sen Uutta Elämää luovaan Voimaan sekä innostaa meitä epäitsekkääseen yhteistyöhön ja entistä tietoisempana energiakanavana työskentelyyn Uuden Elämän eli Taivaan tuomiseksi Maan päälle.


Lämpimästi tervetuloa – Sydänten tapaamisiin Villa Aurorassa!
Tarja Salomaa

Palaa takaisin tapahtuman sivulle.

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.