Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Egyptimeditaatiot Skypellä

14.8.2019 - 13.11.2019

Egyptimeditaatiot liittyvät tähän Suureen Synteesiin ja sen vahvistamiseen ei vain Egyptissä, vaan koko ihmiskunnassa.

Meditaatioiden tarkoituksena on siis toimia  ihmiskunnan piirissä Valon ja Rakkauden muodostaman sydänten verkoston välityksellä kanavana, jonka kautta Suurten Mestareiden läsnäolo ja kosmiset värähtelyt pääsevät ankkuroitumaan maahan ja ihmiskuntaan. Tämä tapahtuu kun kaikki osallistujat avaavat sydämensä  toinen toisilleen,  ihmiskunnalle, Äiti Maalle ja avautuvat edellytyksiensä mukaisesti  tietoiseen yhteistyöhön Valon ja Rakkauden Mestareiden, oppaiden ja auttajien kanssa.  Meditaatioon osallistuminen saa aikaan myönteisiä muutoksia ja edesauttaa monin tavoin  persoonallisuuden puhdistumista ja sydämen avautumista.

Meditaatio vahvistaa myös Luxorin Veljeskunnan uutta globaalia tehtävää välittää Rakkautta koko ihmiskuntaan, samalla kun vahvistamme henkilökohtaista Sydämen valmiuttamme tulevalle Egyptin valotyömatkalle marraskuussa 2019.

 

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Egypti- meditaatioihin,  joiden ohjaaja on Tarja Salomaa ja jotka pidetään keskiviikkoisin klo 20.30 Skypellä, kerran kuukaudessa  (10/7, 14/8, 22/9 ) ja  25/11  lähtien joka viikko.

Sydämen tien terveisin ja tapaamisiin Skypellä!

Meditaatiot pidetään Skypellä, lisätietoja saat sähköpostilla osoitteesta aurinkomaary@gmail.com.

Tiedot

Alkaa:
14.8.2019
Loppuu:
13.11.2019
Tapahtumaluokka:

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.