sydamenparantavavalo
Asger Lorentsen: Sydämen parantava valo
Vuoden 2007 rajatietokirjaehdokas
Asger Lorentsen: Sydämen parantava valo
Vuoden 2007 rajatietokirjaehdokas

Takakannen teksti:

Tässä kirjassa Asger Lorentsen kuvaa noin kolmenkymmenen vuoden aikana terapiatyöskentelyssä saamiaan oivalluksia ja kokemuksia niistä parantamis- ja muuntamisprosesseista, jotka luovat elävän yhteyden universaaliin rakkauteen.

Kirjassa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

– Luonnollinen rakkaus
– Kriisit ja kypsyys
– Sydämen herääminen
– Sydämen traumojen parantaminen
– Parantamisen eri muotoja
– Parantaminen ja enkelikunta
– Itsensä parantaminen
– Parantava terapia
– Jumalallisessa rauhassa lepääminen

Kirjan keskeisenä teemana ovat ne sisäisen minuuden ohjaamat syvälliset muutosprosessit,
joita nykyään hyvin monet ovat läpikäymässä elämässään. Näitä muutoksia voidaan tukea eheyttävästi universumin parantavalla rakkaudella joko terapiassa tai itsehoitona, niin että muutosten myötä ihmisessä samalla kehittyy kyky itse välittää sydämen parantavaa valoa.

Asger Lorentsen on julkaissut tanskaksi yli 20 kirjaa, mm Ihmiskunnan kultainen tulevaisuus,
Tähti-ihmiset ja enkeli-ihmiset, Jumalallinen yhteistyö, Hengen psykologia, Henkisiä impulsseja, Jeesus ja kristusimpulssi, Sydämen viisaus, Uusi maailmanimpulssi, Hengen matka, Maaginen ihminen, Henkisyys arkipäivässä, Elävä maailmankuva, Graalin tien mysteereitä ja Sydämen parantava valo, joka on näistä ensimmäinen suomeksi julkaistu.

Asger Lorentsen on Tanskan suosituimpia nykyaikaisia henkisiä kirjoittajia. Hän johtaa kahta perustamaansa henkistä keskusta, Den Gyldne Cirkel – koulutuskeskusta Tanskassa sekä The Golden Foundationin retriittikeskusta Kreetalla. Hän on monen vuosikymmenen ajan kouluttanut ja tukenut henkisesti valveutuneita ihmisiä eri puolilla maailmaa heidän pyrkimyksissään avautua syvemmin universaalille rakkaudelle ja tehdä valotyötä Maan ja ihmiskunnan parantamiseksi ja pyhittämiseksi.

Kirjan hinta 20 eur + lähetyskulut.
Tilaa kirja

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.