Taidetta valotyönä – Yvonne Wassinin haastattelu

Anna-Riitta Lindgren

Yvonne Wassini on henkinen taiteilija, parantaja ja selvänäkijä Tanskasta, joka on yhdessä miehensä Asger Lorentsenin kanssa pitänyt monia kursseja Suomessakin. Asgerin kuoleman jälkeen 2012 hän on pitänyt omia kurssejaan. Kokemukseni on, että viimeaikaisilla kursseilla Yvonnen taiteellisuus ja herkkä parantava intuitiivisuus on kukoistanut entistä täyteläisemmin.
Yvonne on yli 70 vuotias ja syntynyt Kööpenhaminassa. Hän on toiminut nuorena 25 vuotta ensin luokanopettajana ja myöhemmin johtajaopettajana, kunnes siirtyi kokonaan henkiselle alalle.

Voitko kertoa hieman henkisestä tiestäsi?
Yvonne: Henkinen polkuni alkoi vähän aikaisemmin kuin tutustuin Asgeriin. Olin lukenut kaikki hänen siihenastiset kirjansa ja kaipasin jotakuta, jonka kanssa puhua lukemastani sekä sisäisestä henkisestä maailmastani. Menin kursseille henkiseen keskukseen, jota Asger siihen aikaan johti. Myöhemmin istuin aina hänen vieressään hänen kursseillaan ja esitelmätilaisuuksissaan. Aloin myös itse opettaa.

Minkälaista oli yhteistyösi Asgerin kanssa?
Yvonne: Halusimme herättää maan valotyöntekijät. Tämän takia perustimme valotyökeskuksen Den Gyldne Cirkel sekä maailmanpalvelijakoulutuksen. Halusimme yhdessä enkelikunnan ja Jumaluuden kanssa luoda enemmän valoa ja rakkautta maan päälle. Meidän keskuksessamme samoin kuin kursseilla eri puolilla maailmaa istumme piirissä ja luomme valoa ja rakkautta maan päälle. Tämä on tärkeää työtä juuri nyt. Maalla ja kaikella sen elämällä on tarvetta valotyöllemme. Keskuksessamme on valopalvelus joka sunnuntai ja sitä voi seurata internetin kautta.
Asgerin kanssa tutkimme myös sitä, minkälainen musiikki ja sen kautta tuleva värähtely auttaa valotyössä. Käytämme paljon klassista musiikkia ja sellaista uutta musiikkia, josta enkelit pitävät.

Minkälaista koulutusta olet itse antanut?
Yvonne: Yleisen hengentieteen lisäksi olen erikoistunut enkeli-ihmisiin, joita nykyään kutsutaan erityisherkiksi. Toinen tärkeä alani on intuitiivinen maalaaminen. Olen myös monien vuosien ajan antanut papitarkoulutusta ja opettanut muun muassa feminiinisestä Jumaluudesta ja kahdesta maailmanäidistä, Mariasta lännessä ja Kwan Yinistä idässä.
Olen selvänäköinen ja olen sen avulla saanut tietoa Jumalan Pyhästä Hengestä, joka on aineessa ja antaa sille elämän. Olen myös henkisesti suuntautunut taiteilija. Olen useita kertoja havainnut, että maalaukseni voivat olla enteitä siitä, mitä voi tapahtua. Olen opettanut intuitiivista maalaamista jo noin 25 vuotta.

Koska aloitit maalaamisen?
Yvonne: Olen aivan pienestä pitäen rakastanut piirtämistä ja maalaamista. Aloitin henkisen maalaamisen, koska näin fantastisia maailmoja meditoidessani ja osallistuessani valopalveluihin. Halusin jakaa näkemäni niille, jotka eivät ole niin onnekkaita, että voivat nähdä sisäisiin valomaailmoihin. Tämän takia halusin maalata valon kuviin.

Mitä tarkoitat intuitiivisella maalaamisella?
Yvonne: Se tarkoittaa, että meditoidaan ennen maalaamista, niin että kanava avautuu sisäisiin maailmoihin, deevojen ja enkeleiden maailmoihin. Niissä on hyvä ilmapiiri ja kauniita värähtelyjä, loistavia värejä ja muotoja.
Maalaustaiteen avulla haluan luoda valoa ja kauneutta maailmaan. Se tunnelma ja värähtely, jonka vallassa taiteilija maalatessaan on, ratkaisee paljon siitä, minkälaisia värähtelyjä kuva tulee säteilemään ulospäin ja miten se tulee vaikuttamaan ympäristöönsä. Kun olemme maalatessa koko ajan meditatiivisessa tilassa kauniin musiikin tukemana, meitä autetaan kohoamaan korkeampaan värähtelyyn ja lähemmäs enkelikuntaa. Meidän on helpompi saada yhteys sieluumme.
Kuvan ei tarvitse muistuttaa mitään. Värien värähtely ja valo ovat maalauksessa tärkeintä. Kun kuva myöhemmin ripustetaan seinälle, se vaikuttaa huoneen tunnelmaan ja ihmisiin, jotka oleskelevat siellä. Heille tulee hyvä olo, heidän värähtelynsä kohoavat ja tämä auttaa heidän henkistä kehittymistään.

Yvonne kertoi koskettavan tarinan:
Eräs nainen soitti äskettäin. Hän makasi kuolinvuoteellaan. Hän kertoi pitäneensä paljon eräästä maalauksesta, jonka olin tehnyt monta vuotta sitten. Se on hänen makuuhuoneensa seinällä, joten se on ollut aamulla ensimmäinen ja illalla viimeinen, jonka hän on nähnyt. Se on lohduttanut ja kohottanut häntä. Nyt hän halusi viimeisenä tekonaan kertoa taulun suuresta merkityksestä itselleen ja kiittää. Sain kyynelet silmiini, kun kuulin tämän. Puhuimme siitä, että hän tulee nyt menemään siihen kauneuden ja enkeleiden maailmaan, joka maalauksessa on. Hän iloitsi siitä. Hän kertoi myös, että hänen hautajaisissaan laulettaisiin virsi “Se nu stiger solen af havets skød” (Katso, nyt aurinko nousee meren sylistä.) – Tämä keskustelu vahvisti minulle sen, että kun maalaa rakkaudella ja yhteydessä Jumalaan ja enkelikuntaan, maalauksesta virtaa auttavia värähtelyjä.

Asger Lorentsenin ja Yvonne Wassinin perustaman valotyökeskuksen kotisivuosoite on www.dengyldnecirkel.dk. Linkki valopalveluihin joka sunnuntai Suomen aikaa 13–14 löytyy etusivulta vasemmalta DGC – radio og TV. Keskuksen kotisivut ovat sekä tanskaksi että englanniksi.
Asger Lorentsenin johdolla laadittu valotyökoulutus on Suomessa saatavilla joko ryhmässä tai yksin tapahtuvaa opiskelua varten, katso www.kultainenakatemia.fi

Copyright © Aurinko-maa ry 2019. All Rights Reserved.